Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, bijzondere fietsen en fietsers

Gepubliceerd op 12 oktober 2007 00:00 (53 keer bekeken) 0Reacties

We hebben deze week weer de nodige links verzameld in de media. Bijzondere fietsen en reacties op Blik op de weg programma.

Op de site Recumbent News vonden we deze week weer eens een ligfiets met hele grote wielen.
In de reclame voor een bank komt een roeifiets voorbij. De reclame voor de ligfiets in het programma "blik op de weg" mist zijn uitwerking niet, zo blijkt uit deze blog en uit dit bericht op de mailinglijst. De ligfietser heeft een sterrenstatus en volgens dit blog wordt "knurft" toegejuicht en aangeklampt, dit is toch de fiets van de televisie?.
Zelfs in Duitsland zijn meerdere commentaren op de mailinglijst verschenen.Vrij Nederland schrijft een special over de verhipping van de fiets. In de pdf met inhoudsopgave wordt een deel van het artikel weergegeven.En zelfbouwer Greg verzamelde de fotos van de bouw van zijn boot en ligfiets en maakte ook een verzameling van de video's.
Lang hebben we getwijfeld over deze link van Panzerfaust, een blog die al eerder behoorlijk negatief over ligfietsers schreef. Dus alleen voor de mensen die lang hun geduld kunnen bewaren!
Wel leuk is deze blog met allerlei fietsen. En ook leuk is dat de franse AFB site weer wat nieuws produceert, waaronder dit reisverslag.

Redactie

Reacties (0)