Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, blogs en nieuws

Gepubliceerd op 28 september 2007 00:00 (68 keer bekeken) 0Reacties

We kijken deze week naar sites die ongetwijfeld al eens in het nieuws waren. Zoals het Blije fietsen plan na twee jaar is de site nog levend. Net nieuw yet another quest blog, oftewel nog een blog over een velomobielrijder. Dit bracht ons op het idee om toch maar weer eens wat aandacht te geven aan de websites van ligfietsers. Zoals we ook in de serie websites van ligfietsers deden dat maar liefst 16 delen kende. In deze tijd is een website niet erg stoer, nee dan moet je bloggen. Lees in het uitgebreide bericht meer.

Forums en blogs schieten als paddestoelen uit de grond. Het onderhouden van gestructureerde informatie is niet echt nodig, je hoeft alleen verhalen te kunnen schrijven. In deze editie doen we verslag van de blogs over velomobielen. In een komende editie komen ook allerlei andere ligfietsen aan bod. Tips voor gewone ligfietsen zijn welkom (aangezien die niet zo veelvuldig voorkomen als velomobielen).

Quest

Deze fiets heeft zoals wij zien de meeste bloggers. Naast questie van tijd van Pé zien we Rob 1 Rob 2, Kees, Eduard.

Versatile

niet alleen de quest,
Maar vele mensen hebben een blog, de versatile nummer 6 van Marianne en de versatile 21 van Wilfred. Daarbij nog een duo, het polderduo met allebei een weblog, versatile 47 en versatile 32, nog een versatile van Chretien.

WAW

De waw en nog een waw heeft iets minder bloggers.

Alleweder

Alleweder in het Duits
is ook een leuke

Mango

En ook op deze pagina van een mango rijder op Orkney bezoeken we wel. En noemen we
Johan. In Amerika is er nog Thejoggler. En natuurlijk een van de eerste bloggers van Nederland Kees.

Go one

Sommige mensen vinden een bijzondere fiets juist leuk om te beschrijven zoals de
go one .

Cab Bike

Een andere velomobiel die je niet zo vaak ziet.http://cab-biked.blogspot.com/" target="_blank">is de cab bike, toch heeft die nog een blogger die Wouter heet met een cab bike.

Zelfbouw

En zelfs vonden we een blog met een zelfbouw velomobiel.

Tips

Redactie

Reacties (0)