Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Gps en fietroute ontwikkelingen

Gepubliceerd op 27 augustus 2007 00:00 (29 keer bekeken) 0Reacties

Er is een site in ontwikkeling met een behoorlijk uitgebreide routebeschrijving. In het voorbeeld staat hartslagmeter, beschrijving van de route, fotos en de route zelf vermeld. Een min of meer vergelijkbaar initiatief staat hier op routeyou alhoewel daar weer geen fotos bij kunnen (wel apart is dat bij een aantal paginas een http://www.routeyou.com/route/overview.nl" target="_blank">ligfiets is te zien). Meer over gps en fietsroutes in het uitgebreide bericht.

We schreven in een bericht in 2006 over ontwikkelingen bij fietsroutes. En je ziet de mooie kaartjes steeds vaker. We volgen de blog van Rob en die gebruikt gpsvisualizer . Soms is het handig om coordinaten te zoeken om ze vooraf te controleren.

We hadden ook nog nieuwsberichten over Gps kaarten voor fietsers en knooppunten (augustus 2006) en in September, wat ervaringen met gps systemen. Die ervaringen zijn ook te vinden op fietsersbond.nl( die informatie is http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=1105" target="_blank">uit een artikel in 2004) en in http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=1633" target="_blank">dit bericht op ligfiets.net

Redactie

Reacties (0)