Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Bijzondere wedstrijden en WK België

Gepubliceerd op 11 juli 2007 00:00 (37 keer bekeken) 0Reacties

De organisatie van het wereldkampioenschap in België deelt mee dat deelnemers zich vooraf moeten inschrijven (hier het formulier). Eerder werd door ons gemeld dat registratie ter plekke kon gebeuren. Verder sluit de inschrijving op 15 juli. Er is dus haast bij als je nog mee wilt doen.In het uitgebreide bericht meer interessante of bijzondere wedstrijden!

Mooi plaatjes
van een wedstrijd in Duitsland, gezichten waarvan de inspanning is af te lezen. De fotos zijn onderdeel van een fotowedstrijd.

Vandaag is waarschijnlijk de rit Parijs-Delft begonnen (site is bij de firefox van de redactie niet te openen). De mensen van het ligfietsforum hebben niet zoveel vertrouwen in de recordpoging.Verder, we zagen naar goed Engels gebruik een sportieve prestatie van de streetrower die zich laat sponsoren voor een goed doel. Maar op de nieuwsafdeling zien we ook de streetrower tegen ligfietsers en tegen roeiers strijden.

Over de sportprestatie voor het goede doel schrijf Simon van Streetrower; "
Thank you for all the support for the charity streetrow from London to
Henley on Friday 6th July. A brief report and photos are on the news
page

Sponsorship for the event has brought the £10,000 target that bit
closer but 40 miles of rowing in rush hour traffic with a serious
headwind is just a taste of things to come!!

Your online donations will still be greatly appreciated:

http://www.justgiving.com/streetrowing"

Allerlei ideetjes over wedstrijden op Greg zijn website visualizing future. Interessant, veel voor de jeugd en allemaal wedstrijden die met je eigen prestaties te maken hebben.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)