Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Fietsvakanties uit Duitsland en Ecotrip nieuws

Gepubliceerd op 10 juli 2007 00:00 (53 keer bekeken) 0Reacties

Vreemd genoeg komt het meest recente fietsvakantieverslag uit Duitsland. In het uitgebreide bericht diverse links naar tips voor fietsvakantiereizen. Blijkbaar moeten de Nederlandse verslagen van fietsvakanties nog op internet komen. De redactie houdt zich aanbevolen voor tips!

Dit jaar is er geen Ecotrip buiten Finland, het is nog maar de vraag of die komende jaren nog wel opgepakt gaat worden. Er zijn in ieder geval geen concrete plannen voor. In Duitsland is er een leuk alternatief, Tourdenatur een "creative biketour for sustainable traffic policy and way of living". Twee mensen van de Duitse ligfietsvereniging zijn ook betrokken bij de organisatie. De organisatie kan waarschijnlijk alleen in het Duits communiceren.Natuurlijk is er ook de moeder van alle Ecotrips, de Ecotrip in Finland die in augustus gehouden gaat worden.Nog een toerrit die nog moet komen, wordt hier genoemd op liegeradforum. Mensen met een Velomobiel kunnen weer mee naar het velomobieltreffen in Giessen, er is een nieuwe route en ook de voorzieningen onderweg zijn verder verbeterd.
Een verslag van een ligfietsreis vonden we op Liegeradler vanaf Keulen naar de Donau Delta diep in Oost Europa.Tot slot, op de site van wereldfietser.nl vonden we een website tip www.onebag.com over het inpakken van tassen, kleding enzovoort.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)