Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nieuwe blogs, website en forum

Gepubliceerd op 08 juli 2007 00:00 (565 keer bekeken) 0Reacties

Een nieuwe site voor de zweedse hpv vereniging, een forum voor Challenge fietsen in Amerika en wat leuke nieuwtjes op blogs in Nederland. In het uitgebreide bericht leest u meer. En een verrassing, na bijna een jaar is er weer nieuws op IHPVA.org.

De site liggister.org, van hpv Zweden is wat anders geworden ze hebben nog steeds een algemene nieuwsafdeling (onder Blog), maar de site combineert nu de verschillende andere zaken die rondom een club kunnen spelen zoals onder andere een mailinglijst. Voertaal is natuurlijk zweeds, maar het is toch wel eens leuk om te zien wat er bij andere clubs speelt.

Leuk dat er ook in Amerika deze weblog ontstond. Het geeft aan dat er interesse in Challenge ligfietsen is en misschien wel toeneemt. De ligfietsen in Amerika zijn toch wat anders van opbouw. Het forum is meteen al vrij actief. In een verslag op Bentrider leest u in ieder geval al iets over de Challenge driewieler.

De nieuwe blog blogfietser.blogspot.com is interessant. Ze schreef een interessant verhaal over de clubs rondom Utrecht met historie en verloop van de activiteiten.

Op z'n weblog vertelt Eduard Botter dat hij met z'n quest in de
Panorama staat maar dat het geen enkel invloed op de
bezoekersstatistieken heeft. Misschien als het blad straks in de
wachtkamers ligt..

Redactie

Reacties (0)