Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdag nieuws, filmpje Bikeforest

Gepubliceerd op 01 juni 2007 00:00 (50 keer bekeken) 0Reacties

Als lezer ben je natuurlijk op weg naar Cycle Vision. Als thuisblijver zul je je moeten behelpen met vrijdag nieuws op ligfiets.net. We kwamen dit Tips voor fietsers filmpje tegen. Maar we hebben nog meer dingen verzameld, ze staan in het uitgebreide bericht.

Recumbent blog schrijft soms erg leuke dingen, zoals over deze oude zelfbouw fiets. Op ligfiets.net zagen we deze leuke zelfbouwoplossing van een stel tasjes onder je zitje.Ligfiets.net krijgt door de inspanningen van de vertalers ook steeds meer duitstalige lezers. Voor hen is misschien deze lijst met links zeker interessant, voor de meeste nederlanders die wat willen lezen uiteraard ook. De lijst is al oud, J&S staat er nog als bedrijfsnaam in terwijl dat al jaren geleden velomobiel.nl is geworden.
Ligfietsen kwamen we ook tegen in deze videoclip van een nummer op youtube waarschijnlijk al eens in het ligfiets.net nieuws geweest, maar zoals u weet herhalen we graag oud nieuws.Als we dan toch bezig zijn, nog weer eens een filmpje van Battle Mountain (bron: recumbent news.)We doen meteen nog een oud bericht in de herhaling, in dit vrijdagbericht stond een verwijzing naar de youtube wedstrijd van leuke fietsfilmpjes van Shimano er zijn er nu al 88!! Misschien tijdens Cycle Vision ook eens zelf filmen en een mooie compilatie maken??
Of misschien afreizen naar Zuid Amerika, een amerikaanse organisatie heeft besloten nu niet in Amerika te organiseren maar in Venezuela iets te doen alle hpv teams van over de hele wereld zijn welkom.
In ieder geval hebben we deze film gezien van een fietser die op de snelweg probeert te ontsnappen aan de politie.
Op Recumbentblog vonden we links naar fotos van een wedstrijd in Amerika. Leuk om te zien wat daar zoal aan de start verschijnt. Ook interessant om eens te bekijken racen in Australië. Wat een groot team hebben ze daar!
Wedstrijdje tussen ligfietser en paard wie wint?? Bij het optrekken is het spannend, maar op top... Of langeduur?
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)