Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Velomobiel in Man bijt Hond

Gepubliceerd op 19 mei 2007 00:00 (143 keer bekeken) 0Reacties

Gisteravond had Man bijt hond een velomobiel in de uitzending (Let op: de advertentie aan de linkerkant wordt na de advertentie de uitzending). Nadat op Nu.nl een bericht verscheen over een allesverhullende fiets, kwamen in Nederland al snel de lijstleden in actie om daar een passende oplossing voor te bedenken. In Duitsland kwam een uitzending op de radio met daarin de velomobiel als vervanger van de auto. In Duitsland staat de auto op een hoog voetstuk (misschien wel hoger dan in Nederland), dus het deze uitzending lijkt redelijk bijzonder. In het uitgebreide bericht meer over velomobielen in een brandstofrace.

We hebben enige tijd geleden genoemd dat er wat velomobielen mee zouden doen. Dus horen we uiteraard ook de uitslagen te publiceren.
In het Velomobilforum is er van alles over geschreven. Met een motortje maar wel ingebouwd in een ligfiets, het Hofstad college in Rotterdam heeft met een omgebouwde mango meegedaan aan de shell eco-marathon en 258 km op een liter gereden. Dit was goed voor een 104e plaats en een derde plaats voor het design.

Redactie

Reacties (0)