Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Ligfietscartoons

Gepubliceerd op 21 april 2007 00:00 (64 keer bekeken) 0Reacties

Het is alweer lang geleden dat er cartoons op ligfiets.net stonden. In het uitgebreide bericht meer over humor en ligfietsplaatjes.

Een oude bekende, de eerste opzet van de opmerkingenrubriek op ligfiets.net. Het plaatje en de tekst "Meneer, uw fiets is mislukt" is op zich nog steeds leuk. De opmerkingen zijn overgenomen en inmiddels kan iedereen zijn eigen opmerkingen toevoegen op www.ligfiets.net/opmerkingen.In Engeland is misschien de oudste ligfietscartoon gevonden. 1914 Als jaartal, bron het Velovision forum.Ligfiets.net heeft eerder over cartoons geschreven en heeft zelfs ook een aantal op de eigen site staan.Sommige ligfietsers komen wel bijzonder "uit de kast", http://versatile021.blogspot.com/2007/04/uit-de-kast-ofzo.html" target="_blank">Wilfred geeft toe een Quest te willen hebben...
Een ander weblog behandelt een dierentuin en fietsen.Meer fiets en ligfiets plaatjes http://www.bikereader.com/contributors/indexes/categorical.html#images" target="_blank">bikereader.com en een oud vrijdag artikel op ligfiets.net.

Redactie

Reacties (0)