Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Twee opvallende nieuwsitems vandaag.

Gepubliceerd op 01 april 2007 00:00 (46 keer bekeken) 0Reacties

Er is een record gevestigd met de bodyrite! Niemand had verwacht dat dit mensaangedreven voertuig werkelijk de snelheden zou halen die op de website stonden. Maar speciaal voor de recordpoging is het traject van Battle mountain in Amerika afgesloten voor publiek en kon de bijzondere fiets na 4 pogingen het record van 78 kilometer per uur zetten. Dat is dus bijna de 50 mijl per uur die op de site staat. Een paar jaar geleden werd een model voor deze nieuwe stroomlijn gespot. Het lijkt er nu op dat deze nieuwe racemachine werkelijk in productie gaat komen en op Cycle Vision gaat racen.

De naam is in het geruchtencircuit ook al genoemd. Hij zou Wonderbat (Wij Overwinnen Nu Dan Echt Radicaal met Bijzondere Aerodynamische Truukjes ) gaan heten.
Dat wordt dus interessant! Gaan de prachtige Whitehawk, Wooden Fish On Wheels en zwitserse Bulk stroomlijnen worden verslagen door dit nieuwe monster? Volgens de maker Allert Jacobs hoeft de vorm niet eens op zich de snelste te zijn. Ze stoppen er gewoon een grote motor in... Het lijkt erop dat de Harley Davidson slogan, "there is no substitute for cubic inches", zijn invloed krijgt op de ligfietswereld.

Redactie

Reacties (0)