Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Recordjacht

Gepubliceerd op 06 maart 2007 00:00 (37 keer bekeken) 0Reacties

Een "recordjacht" van Parijs naar Delft lijkt sterk op een race die enige jaren geleden ook in de ligfietswereld een begrip was. De snelste op Amsterdam-Parijs. In het uitgebreide bericht meer hierover. Meer informatie is alleen een pdf te bekijken en zijn een aantal paginas direct te kiezen, nieuws, de fiets, trainingsrondje naar Istanbul en Styrkeproven in Noorwegen.In het uitgebreide bericht ook nog wat links die zelfbouwer Greg mailde over zijn recordboot.

We dachten dat het project voor een speciale fiets al eerder genoemd was. Het was niet zo en dat is op zich niet erg. De site beschrijft een rug aan rug driewieler met een interessante opbouw. De discussie op ligfiets.net bekeek het verhaal van een aantal kanten.

Uiteindelijk reageerde ook een van de recordhouders die verwees naar een bespreking in het clubblad. Even later verscheen een pdf van dat artikel online zodat we toch allemaal kunnen meegenieten (van loshangende huid en schaafwonden en heroische daden..)Greg schrijft dat hij een podcast, nieuw internetadres www.adventuresofgreg.blogspot.com heeft.

Er is ook een rss feed van gekomen.

Redactie

Reacties (0)