Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ecotrip nieuws

Gepubliceerd op 23 februari 2007 00:00 (49 keer bekeken) 0Reacties

In België is de Eco-trip van 2006 inmiddels omgevormd tot een nieuw initiatief de Flanders Tour, en in Engeland zijn dit jaar twee 'spin-offs' te vinden Cyclefeast en Coast and Castles Ride. Voor dit jaar is er geen Eco-trip gepland tot nu toe. Voor volgend jaar zijn twee landen aan het bekijken of het initiatief daar gehouden kan worden, Zweden en Duitsland. Het zou leuk zijn als de trip een roulerend schema zou krijgen van een heel aantal landen die hem wisselend organiseert. Daar wordt dus aan gewerkt! Alle informatie over de Eco-trip staat op ecotrip.info.

In 2005 schreven we al dat Cyclefeast delen van de Eco-trip hergebruikt. En waarom niet? Het was uitstekend voor elkaar en makkelijk via de boot IJmuiden Newcastle te bereiken per fiets. Cyclefeast is inmiddels in 2005 en 2006 gehouden.

Links naar fotos van de Ecotrip 2006 en Cyclefeast stonden in dit bericht. Een verslag en veel informatie over Cyclefeast 2006 staat hier. Van Cyclefeast 2005 is iets te lezen in deze pdf van Velovision die op ligfiets.net gepubliceerd mocht worden.

Redactie

Reacties (0)