Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht: Het ligfietsleven

Gepubliceerd op 16 februari 2007 00:00 (64 keer bekeken) 0Reacties

Deze week 'ontdekten' we een blog die we nog niet eerder lazen. We vonden videos van ligfietsen en schrijven dus een stukje. Verder een heel aantal bijzondere dingen in het nieuwsbericht.

We lazen de weblog van Pieter die schrijft over winter en ligfietsen. Mooie stijl van schrijven en prachtig woordgebruik, dus we gaan verder. Want het leven van een ligfietser gaat niet over rozen. Toch levert Pieter een kant en klare oplossing.
Gelukkig valt de schade mee en zit hij weer snel op de fiets.
En wordt er dichtwerk
op de site gezet en hier nog een.Altijd leuk, een nieuwe lamp van het deense Reelight die in een nieuwsbericht van oktober 2006 op ligfiets.net werd genoemd wordt nu als noviteit aangeprezen op fietsen.123.Tot onze verbazing kwamen we verder een ligfietser tegen die ligfietsen afraadt, een bijzondere ontmoeting tussen Frank van Rijn en Bas Dekker wordt beschreven op zijn weblog. Hij noemt zijn verhaal "het juiste moment" en het is een bijzonder moment gegrepen uit zijn ligfietsleven.We beloofden u verder videos. We kwamen deze Go one video tegen van binnen gefilmd, dus als je altijd gedacht hebt hoe het fietsen in een Go-one eruit ziet.. (Bron: velomobielforum. Dezelfde maker lijkt op Cycle Vision video van alleen velomobielen te maken.

Tot slot de gedachte van een velomobielrijder in Engeland hij zet zijn fiets op slot en suggereert dat dieven eerst de remkabels doorknippen voordat ze zijn fiets stelen!

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)