Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht Azub filmpjes

Gepubliceerd op 02 februari 2007 00:00 (38 keer bekeken) 0Reacties

Op Recumbentblog lazen we over een aanpassing van een van de modellen van het merk Azub. Geen nieuws zou je zeggen. Maar op zich is de site wel leuk, er staan namelijk een aantal ligfietsfilmpjes op. Ook staan nu de volledige verslagen van Velovision over Cycle Vision van 2004 en 2005 online. Meer ligfietsfilmpjes en materiaal op het internet in het uitgebreide bericht.

Naast oude films van Cycle Vision zijn is nog wat ligfietsmateriaal online gekomen. De dvd van Cycle Vision bevat veel van dit materiaal en meer! In totaal ontvang je bij bestellen niet een dvd en cd zoals we eerder schreven, maar maar liefst 3 dvds met

    Videomateriaal Cycle Vision 2006Fotomateriaal Cycle Vision 2006Videomateriaal van televisieuitzendingen (veel uitgebreider dan de onderstaande filmpjes op Youtube)

Op internet staan nu:

Deze week zagen we deze fotos van een velomobielrijder die niet bij het knopje kan en dit plaatje van een fietser die wel heel letterlijk het bos wordt ingestuurd (bron: weblog Bas Dekker). Deze week werd de ligfietsgemeenschap "opgeschrikt" door een ligfiets op een internetpagina dat leverde interessante gedachten op over de vraag of de gele vlek nu een ligfiets of een brommer was. Uiteindelijk is er politiewerk aan te pas gekomen maar blijkt toch weer de uiteindelijke conclusie verrassend te zijn het is toch een ligfiets, lees het hier.
Naast de soms negatieve reacties op ligfietsen bestaan ook positieve houdingen. Op Bikeroute.com lazen we de gedachte voor deze week.
Tot slot kwamen we op de franse AFB site nog een videoverslag van een wedstrijd tegen.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)