Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Fiets naar je werk wordt "Fietsen Scoort"

Gepubliceerd op 31 januari 2007 00:00 (19 keer bekeken) 0Reacties

De site Fiets naar je werk wordt regelmatig genoemd op ligfiets.net. We schreven in ieder geval in september 2003 over het oprichten van het initiatief en de nieuwe site. Maar ineens bestaat de vertrouwde site niet meer en is fietsenscoort.nl actief geworden. Dit zal waarschijnlijk de laatste melding zijn die we doen van de site. In het uitgebreide bericht leggen we uit waarom.

De nieuwe site is erg gebruikersonvriendelijk. Dieplinken is niet mogelijk en de opbouw werkt met frames. Hierdoor kunnen andere bronnen niet direct naar de goede delen van de site verwijzen. Verwijzen naar informatie wordt voor de lezers dan een soort zoekplaatje, klik hier, druk daar.
Dit is zeer jammer te noemen. Het is zeker geen modern open ontwerp voor de site. Zoekrobots zoals google zullen het moeilijk hebben de site in kaart te brengen. De informatie zelf is echter ook niet helemaal volledig. De historie gaat niet verder terug dan 1 jaar terwijl het initiatief al vanaf 2003 loopt.
Het laatste nieuws is van 23 januari, waarschijnlijk is toen de site in de lucht gekomen. Maar laten we stoppen met het schrijven, dit verder zeer lovenswaardige initiatief verdient een veel betere site!
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)