Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Tegencolumns van Martin Bril

Gepubliceerd op 07 december 2006 00:00 (70 keer bekeken) 0Reacties

Enkele dagen geleden schreven we over een column in de krant. Op de mailinglijst is het schrijftalent en verschillende houdingen ten opzichte van de ligfiets in tegencolumns verschenen. In het uitgebreide bericht een compilatie.

Jeroen E. geeft de aftrap hij voelt zich een gewone fietser die zuiver om praktische redenen voor een ligfiets heeft gekozen. Hij laat zich liever niet in een hokje duwen, maar gaat wel een ipod kopen. Op de vraag of hij de columnist nog laat meegenieten van zijn stuk is hij duidelijk, waarschijnlijk heeft het geen zin.Verder schrijft Ful Valstar een filosofische benadering van het stuk.Daarop gaat Hans Huijgen op onderzoek uit... We beschrijven in dit artikel slechts de link en de relaties, de links naar de stukken waar we naar verwijzen zullen de lezers toch echt beter kunnen volgen.
Want na het verschijnen van het stukje van Hans is Jeroen ook nog even aan de beurt. Wederom een stukje met een leuk idee, vooral het feit dat hij betreurt dat er bomen omgehakt zijn om het schrijfsel van Bril te publiceren vind hij jammer. Wat is het toch heerlijk op internet!
Ful Valstar lijkt het standpunt te beamen, don't worry be happy, hij heeft een leuke tip voor een site met zomerse videos (om meteen weer vrolijk te worden).
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)