Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht bijzonder fietsmateriaal

Gepubliceerd op 08 december 2006 00:00 (67 keer bekeken) 0Reacties

Vouwfietsenmerk Dahon heeft een fotowedstrijd gehouden en heeft een aantal prachtige inzendingen online staan.Verder kregen we de tip van een hele oude fietsfilm..Meer online materiaal in het uitgebreide bericht.

Dit fietsfilmpje is al heel oud. Volgens commentaar tenminste uit 1957.De site recumbentblog heeft een filmpje over fietsen bij maanlicht en nog eentje in de morgenzon.Een schrijver op de mailinglijst krijgt weer een beetje zomergevoel door te kijken op de site van de italiaanse ligfietsenfabrikant Slyway. Op de weblog van Bas Dekker zijn regelmatig fotos te vinden aangevuld met tekst.De website van Fiets kwam een auto tegen waarin fietsonderdelen een belangrijke rol hebben.
Het persbericht van Dahon:
Weesp – De Amerikaan Frank Jackson heeft de 2006 Dahon fotowedstrijd gewonnen. De wedstrijd is opgezet om de onderlinge band tussen Dahon eigenaren te versterken. “De winnende foto toont perfect alle aspecten die passen bij moderne individuele mobiliteit en het gevoel van vrijheid dat past bij het fietsen op een Dahon”, stelt Chris Hess van Dahon. “De vleugels symboliseren de mogelijkheid om overal heen te gaan, wanneer jij wilt en het beeld benadrukt ook de kracht van een trotse vrouw die mobiel is.” Dahon ontving meer dan vierhonderd inzendingen. Frank Jackson wint hiermee een custum build Dahon ter waarde van USD 2.500. Meer over deze wedstrijd is te lezen op de website. De winnaar van de Dahon fotowedstrijd heeft ook een eigen site, Bron: AktivRadfahren

Redactie

Reacties (0)