Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdagbericht: Fietspadgebruik

Gepubliceerd op 13 oktober 2006 00:00 (31 keer bekeken) 0Reacties

Toch leuk, het herhalen van oude vrijdag berichten, verzuchtten van de situaties die je onderweg als fietser aantreft. Volgens de mailinglijst werd zelfs het voorbeeld gegeven door de politie in het programma Blik In De Weg. Maar ook het gebruik als uitlaatterrein of gewoon als parkeerstrook. Gewoon rustig blijven en doorademen lijkt het devies... In het uitgebreide bericht weer een verzameling links met zin en onzin.

Deze blog van recumbentcyclist geeft een soort parade aan van allerlei voertuigen die op menselijke energie worden voortbewogen.
Een jaren 50 quest en een mango met een rugzak rare jongens die velomobilisten.We werden getipt met de Nonacycle een bijzonder ontwerp! Is het nu een 3 of een 9-wieler?
Een ligfietser kreeg allerlei fotos van mensen die zich hebben uitgeleefd met photoshop en je ziet hem nu op de vreemdste plekken.. gelukkig ook "Gewoon" op de ligfiets.Verder nieuws uit Amerika, de ligfietsen worden wat meer voor sportgebruik gemaakt stelt men. Zelfs de namen van de beschikbare kleuren klinken sportief. (later schreef recumbent blog een artikel over flame wars er schijnt nogal discussie te zijn welk merk en type fiets op voorhand "sneller" zou zijn.)Battle Mountain is deze week gehouden, geen nieuwe records, maar wel prachtige beelden van snelle ligfietsen. Er is een soort verslag in dit forum van het evenement.En we zagen deze toevoeging van een ervaring met een Condor. Heel leuk, de 2 kan namelijk als cijfer twee maar ook als kwadraat worden gelezen, er is ook nog een pdf van gemaakt met beelden en uitleg.

Redactie

Reacties (0)