Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, bijzondere fotos

Gepubliceerd op 29 september 2006 00:00 (37 keer bekeken) 0Reacties

Het is weer vrijdag, en zoals gebruikelijk wordt een lijst bijzondere links gepresenteerd aan de lezers. Laten we beginnen met de homepage van de zwitserse vereniging die ineens een heel bijzonder beeld liet zien. De redactie moest eerst even kijken of hij wel wakker was. Meer bijzondere dingen in het uitgebreide bericht.

De foto op de zwitserse site verwijst naar dit fotoverslag van Interlaken met de nodige beestenboel maar ook veel bijzondere fietsen. We zagen verder deze week een link met ligfietsen in Praag, zelfs een rug-aan-rug tandem (later volgden deze fotopagina en deze verzamelde linkenpagina en een verslag allen in het Tjechisch).Het forum van Velovision had zijn 101-ste bijdrage, gefeliciteerd! Het was meteen een leuke bijdrage over een bijzonder nieuw type onzichtbare zadeltas.
Ook zagen we deze foto, ook eerst even kijken wat het is zonder wielen en andere onderdelen herken je het ligfietsonderdeel bijna niet!Na het vertrek van Donner wordt het stil met fietsende ministers... Bieslog schrijft dat Hirsch Ballin toch een fiets heeft gekocht, waarom een mountainbike en geen flitsende ligfiets? En we zagen een velomobiel met remparachute in de filmpjes van de reis naar Giessen naar voren komen. Heel bijzonder!

Redactie

Reacties (0)