Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdagbericht leuke en nare dingen voor fietsers

Gepubliceerd op 22 september 2006 00:00 (19 keer bekeken) 0Reacties

Deze week kwamen we de volgende leuke dingen voor ligfietsers tegen. Een voorspelling van de wachttijd voor fietsers bij een stoplicht is in opmars.Een succesje voor een ligfietser die bedreigd werd door een automobilist, de automobilist moet verschijnen voor de rechter.En een gratis boek met reisverhalen voor Belgisch Limburg (die provincie werd trouwens ook tot populairste fietsprovincie gekozen).Veel meer divers nieuws in het uitgebreide bericht.

Nog maar kort geleden verzuchtte de redactie de kortzichtigheid over fietsbeleid. Maar snel daarna zagen we dit bericht op ECF over gezondheid en fietsen in Engeland. En dit bericht op Fietsberaad.Misschien toch eens lekker onthaasten, hierover schreef recumbentblog een stukje, maar ook bij de weblog van Bas Dekker ging het even rustig aan deze week. Een andere blog schrijft over het schrikken van ligfietsen maar vinden het gedoe bij een stoplicht dan weer wel vermakelijk...
Alles is relatief, deze week laaiden de emoties hoog op in een bericht over een kind dat is overleden na een aanrijding daaruit kwam deze relativerende overweging over het gedrag en opstelling van ligfietsers (dezelfde posting werd ook gedaan op het forum van Gentse Liggers.)
In de strijd tussen twee populaire beurzen Ifma en Eurobike schrijft Ifma het op grond van bezoekersaantallen te hebben gewonnen echte verslagen met gepresenteerd nieuws op Aktiv Radfahren deel 1 en deel 2.

Redactie

Reacties (0)