Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Leuke fotos

Gepubliceerd op 31 juli 2006 00:00 (236 keer bekeken) 0Reacties

De fotos van de fotograaf van Cycle Vision zijn klaar. Tijd dus om na te genieten. Meer leuke en bijzondere fotos waaronder Eco trip 2006 en Cyclefeast in het uitgebreide bericht.

Laten we beginnen met deze prachtige driewieler van Catrike uit Amerika. Normaliter zijn de fietsen daar niet zo echt heel mooi naar mening van de redactie, voor deze willen we een uitzondering maken..
Ze hebben daar ook een alleweder achtige fiets en veel special paint: In de zelfbouwhoek kwamen we een dorstige ligfietser tegen die zijn eigen drinksysteem ontwierp.Verder over de fotos van Cycle Vision: verscheen deze van een stel niet bekende ligfietsracers die toch een heleboel fans op de tribune hadden zitten.Voor de mensen die het Engelse Cyclefeast hebben gemist staan hier de fotos. Bron: Velovision Forum.En ook fotos van de Ecotrip in België van Patrick.
Er zijn meerdere paginas met fotos van dit evenement. Hier de fotos van Tihamér en hier van Cable Guy.Deze pagina over een reis van Japan naar Londen vonden we op HPV Zweden.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)