Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nieuwe ligfietsclubs

Gepubliceerd op 15 juli 2006 00:00 (70 keer bekeken) 0Reacties

Een ligfietsclub in Voorhout en eentje in De Bilt, plus misschien nieuw leven voor Lef (ook in Utrecht). Voor de virtuele fietser een blog met een vakantiereis.

Roel Van Der Meulen schreef ons: "Mijn oproepje onderaan de clubpagina kan weg. Met de eerste geinteresseerden hebben we een clubje gestart: www.Tegenliggers.com . Nu nog klein, maar we gaan groeien (en een betere website maken ;) . We rijden elke 2e zondag van de maand, startpunt spoorwegovergang Voorhout."Verder is er nog een nog een clubje rijders in De Bilt, Jos Hendriks schreef: "Momenteel is er wel de Utrechtse Heuvelrugliggers als club rijders, gecentreerd in De Bilt/Utrecht.
Op maandagavond wordt er geraced 30-35 kruissnelheid om 19.00
Er zijn ook andere groepen in oprichting.
Berichten worden geplaatst op: Hotforum.nl. In diezelfde buurt zit Lef, waarbij de plannen zijn opgevat om eens weer met elkaar te gaan fietsen.
"Fiets je liever virtueel en blijf je graag achter het toetsenbord? Kijk dan hoe deze ligger naar de middenlandse zee fietst.Voorgaande blog heeft nog weinig informatie, de site E-bent doet het anders, ze publiceert een paar prachtige fotos van de rit die ze gaan maken. Gelukkig beloven zij een fotoverslag dus tegen die tijd leest u dit vanzelf in een nieuwsberichtje!

Redactie

Reacties (0)