Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag

Gepubliceerd op 23 juni 2006 00:00 (34 keer bekeken) 0Reacties

De redactie heeft een drukke tijd achter de rug met de geboorte van een nieuw ligfietsertje Henk Jan Dekker. Maar het is vrijdag, dus tijd om de traditie weer even op te pakken en onze lezers weer van een serie uiteenlopend nieuws te voorzien.

In de mailinglijst is de geboorte van Henk Jan al aangekondigd.En hopen dat hij de puberteit ongeschonden doorkomt. Een ligfietser vroeg zich namelijk af of zijn ligfiets de 10.000 kilometer zou overleven. Uiteraard veel antwoorden van veelfietsers die vinden dat met 10.000 kilometer de fiets net "ingereden" is!In de Stentor heeft een leuk stukje over ligfietsen gestaan.Ook deze week gezien, een interessant zelfbouwproject waarmee met standaard onderdelen met een ander doel toch een fietsverbetering gemaakt kan worden.
Ook een zelfbouwer Greg heeft zijn stroomlijn nu geschikt gemaakt voor zijn tweewieler (een M5).Het is misschien (te) rustig geweest op het nieuwsvlak, dus tijd om eens andere fietsverhalen te lezen.
Aan de lijst met webblogs van hiervoor kunnen we nog twee linkjes toevoegen, deze met informatie en ook wat commercieel maar verder wel leuk, recumbentcyclistnews en laten we besluiten met de favoriet van de redactie, waarnaar de laatste tijd ook veel wordt verwezen.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)