Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Lezingen op Cycle Vision

Gepubliceerd op 06 mei 2006 00:00 (89 keer bekeken) 0Reacties

Een vertrouwd beeld, de lezingen tijdens Cycle Vision! Er wordt nog gezocht naar een leuk reisverhaal, dus als je een verhaal kunt vertellen, liefst met wat fotos, dan kun je je melden bij René Laribij, laribij@xs4all.nl

Lezingen, tip kijk ter plekke bij pitbox nummer 25 welke lezingen er zijn! Dit is het voorlopige programma:
Zaterdag 20 mei
12:00 Een lezing van Challenge in het duits over vernieuwend ontwerpen, bestaande oplossingen ter discussie stellen, en niet onbelangrijk hoe de drempelvrees van de consument te overwinnen.
De inhoud zal ongeveer gelijk zijn aan de nederlandstalige van 14:00 http://www.challengebikes.com/

13:00 Cycling for Poverty goede doel wat Cycle Vision dit jaar ondersteunt met pr en standruimte. http://www.cyclingoutofpoverty.com
14:00 Lezing van Challenge Bikes in het Nederlands. Zie voor de beschrijving hierboven (12.00 uur in het duits)

15:00 Snelfietsroute.nl Kees Schouten komt vertellen over dit forum. Op dit forum wordt kennis gedeeld over snelle en fietsvriendelijke routes. Natuurlijk gelijk de gelegenheid voor de forumleden elkaar eens te ontmoeten!

Zondag 21 mei

12:00 Cycling out of Poverty, het goede doel wat dit jaar wordt ondersteund. http://www.cyclingoutofpoverty.com

13.00 Thomas van Schaik komt vertellen over aerodynamica. Thomas is vooral bekend van zijn zelfgebouwde velomobiel, maar ook over de theorie heeft hij wel wat te vertellen!

14.00
Michel Post van de Fietsersbond komt vertellen over over de Fietsrouteplanner zoals die nu voor de provincie Utrecht, en iets later Zuid Holland, opgezet wordt.
Een beta versie is te zien op
http://www3.demis.nl/utrechtplanner/
15:00 Erik de Ridder van het Blue Falkor team komt vertellen over het nieuwe HPV-vliegtuig. Dit toestel moet de Kremer marathon competition gaan binnenslepen; 42 km vliegen in een uur!

Redactie

Reacties (0)