Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Gluren bij de buren

Gepubliceerd op 27 april 2006 00:00 (38 keer bekeken) 0Reacties

door: DvdW Voor wie de voorjaarsschoonmaak al achter de rug heeft is er een beurs in Germersheim (D); een treffen in Hulshout (B) en de opening van het jaarklassement in Tilburg.

Voor wie dit weekend nog geen plannen heeft is de Spezialradmesse in Germersheim wellicht een uitkomst. Een last minute brengt je in sneltreinvaart met de ICE naar Karlsruhe en dat is een heel eind op weg naar deze speciale beurs. Wie weet kan je op het ruime probeer parcours wel op de satrday, een vouwbare ligfiets van Bike Friday, of bukkend op de Hase Pino Race achter een ligger aan die je er maar niet voorbij laat. Of wat te denken van het mooie exotische en slanke vierkant van een ZOX. Maar ook de Nederlandse fabrikanten zijn hier goed vertegenwoordigd.
Ligfietsen bij de buren in Belgie? Op een ligfiets dwalend door dat schone landschap, zou ik bang zijn langzaam in slaap te worden gewiegd door die prachtige taal, het Vlaams. Maar mijn eigen beperkingen mogen jullie niet tegen houden grensoverschrijdend te ligfietsen. Volgens Wouter, één van de organisatoren was het eerste treffen zo goed dat er wel een 2e moest komen en daarbij zijn we dan ook van harte uitgenodigd. Een vol weekend programma. Zo kan er volgens Wouter bijvoorbeeld op zaterdagavond "in de kantinen het nodige frisse al dan niet alcoholhoudend vocht worden genuttigd terwijl er buiten een heuse Flevo- cursus plaatsvind."

Voor de eigenheimers die het vermaak of de inspanning dichter bij huis zoeken is er dit weekend de opening van het jaarklassement in Tilburg.

Redactie

Reacties (0)