Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag nieuwsbericht

Gepubliceerd op 21 april 2006 00:00 (55 keer bekeken) 0Reacties

Onzin, nonsense en onzinnige informatie. Iedereen in juiste zin zal zijn tijd beter niet kunnen verdoen aan het lezen van het uitgebreide bericht.

Rekeningrijden en ligfietsen, gaat dat samen? In de link een voorstuk van een ligfiets gekoppeld aan een rolstoel en zo kunnen ze zich beiden verplaatsen. Heel bijzonder.Eschram, s-ram of wat is nu de uitspraak van dit merk?Het duitse blad Tour is een link naar een test van warme mutsen, precies op tijd zouden we zeggen! De redactie heeft uiteraard nog even gewacht met het openen van de link in verband met 1 april... Toch is het een echte serieuze test.
Het ultieme hebbeding, het ding om alle andere hebbedingen in de schaduw te stellen? tover je ligfiets om tot een Nuna 3 zonnevoertuig! Een dynamo is veel simpeler, maar ZAAAAII. Zelfs iemand met gps in het horloge maak je daar misschien wel even stil mee.Uitleg van rechtopfietswedstrijden wat heeft onze lezer daaraan? Niets natuurlijk, zoals wij in de aanhef beloofden.De mensen van het vrijdag nieuwsbericht doen graag nog een duit in het zakje van de discussie over nieuwe wedstrijdregels: "Lekker fietsen zonder sportkleding in je oude spijkerbroek? Voor sommige ligfietsers is het ideaal, uit het keurslijf van strakke pakken en gewoon heerlijk genieten. Anderen vinden het fietsen in een spijkerbroek niet nodig, zij rijden liever snel. Vandaag een eerste uit de serie, waarom regels stellen als iedereen gewoon mag meedoen? Zouden fietsen en uitrustingen gereglementeerd moeten worden of zullen we de vrijheid aan iedereen laten? Of geven we de mensen die niet met hun hele zaakje te koop willen lopen een kans zonder die strakke fietsbroeken ook te winnen?"

We hopen op veel prijzen, als iemand graag een prijs ter beschikking stelt voor de 1e, 2e, en 3e drager van een spijkerbroek tijdens wedstrijden is uiteraard welkom (wel graag kleur, eventueel merk, korte spijkerbroek toegestaan, of een spijkerbroek met een overall er overheen, en bij een korte spijkerbroek geschoren benen of niet, en bijvoorbeeld levis 501 uitgesloten). Kortom, bij het maken van een wedstrijdklasse of regels voor deelname komt een heleboel regels naar voren, regels die ook weer ieder aan kritiek en uitzonderingen onderhevig kunnen zijn, iets waar het vrijdag nieuwsbericht graag een schepje bovenop doet. We horen het graag van u!
In een reactie schreef een van de vrijdagmiddag clowns:"Voor de mensen die geen dure fietskleding kunnen betalen, wil ik een klasse instellen voor mensen die zonder fietskleding racen. Dat mag in spijkerbroek, maar eventueel is het echte naked racen ook toegestaan.
Deze "Spijkerbroek Trophy" ga ik zwaar sponseren, en wel met een paar kilo
spijkerbroek. Mijn oude spijkerbroek welteverstaan."
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)