Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nieuwe ontwikkelingen bij fietsonderdelen

Gepubliceerd op 24 februari 2006 00:00 (98 keer bekeken) 0Reacties

Een bijzondere dynamo, een uitgebreide fietscomputer en de informatie van Shimano voor dit jaar. Lees het in het uitgebreide bericht.

Een dynamo die van stroom voorziet door magneten aan je spaken. En niet zo baanbrekend het zoveelste lampje in test op internet.
Deze zeer uitgebreide fietscomputer heeft zoveel functies dat je wel gestudeerd moet hebben om hem te gebruiken. Sigma doet het wat rustiger aan met de basisfuncties.
Zelfbouwinformatie op Bentrider met een nieuw materiaal voor stroomlijntjes. Zo komt er na tape en tie raps nog een bijzonder ander materiaal op de fietsen bij.

Shimano presenteert een 8 gang naafversnelling.

Tiagra gaat niet mee met de 10 speed ontwikkeling in de andere groepen en ze presenteren een nieuwe groep met de naam dxr speciaal voor Mountainbikes.Shimano denkt dat de combinatie tussen rollerbrakes en naafdynamo moet gaan werken.
Outside away beschrijft de nieuwste ontwikkelingen in fleece kleding, de grens tussen buiten en binnenste lagen vervaagt schrijven ze. Ook fleece vesten beginnen meer winddicht te worden.De site Bentrider beschrijft een manier om je gewicht/vermogensverhouding op een goedkope manier wat op te peppen. Door zelf iets af te vallen!

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)