Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Eco Trip 2006 in Belgie

Gepubliceerd op 08 januari 2006 00:00 (33 keer bekeken) 0Reacties

Voor de Eco trip hebben we een datum, deze werd op 23 december medegedeeld, aan de site wordt nog gewerkt. In het uitgebreide bericht meer over de Ecotrip.

Na een jaar afwezigheid gaat het dan toch weer gebeuren! Een Ecotrip in een land naast de oorspronkelijke in Finland. Vorig jaar noemden we in dit bericht al het oppakken van het initiatief in Belgie.
Na het initiatief in het prachtige Northumberland en daarvoor in 2003 in Nederland en 2002 in Zwitserland lijkt het dus gelukkig nog niet gestopt.
Er wordt door de organisatoren gestreefd naar een zo internationaal mogelijk evenement, dus met deelnemers uit een groot aantal verschillende landen. Dit zou het initiatief misschien ten goede komen. Het volgende organiserende land zou dan misschien niet per definitie een van de voorgaande landen hoeven zijn.

We wachten dus met spanning af wanneer inschrijving en site beschikbaar komen. Vooralsnog is inschrijving niet mogelijk en is het evenement nog niet door de organisatoren aan de agenda van ligfiets.net toegevoegd. Aspirant deelnemers moeten dus nog even misschien hun vrije dagen onder voorbehoud gaan doorgeven aan werkgevers.

Er zal net als voorgaande jaren worden gewerkt met een maximum aantal fietsers, dus misschien kunnen niet alle belangstellenden meefietsen.
Uiteraard houdt ligfiets.net u op de hoogte van ontwikkelingen.
Zie ook:

  • [url=]http://ecotrip.info[/url]

Redactie

Reacties (0)