Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Plaza steeds meer in de lucht

Gepubliceerd op 27 november 2005 00:00 (31 keer bekeken) 0Reacties

Beste lezers en gebruikers van ligfiets.net, We zijn zoals eerder gemeld een aantal weken historie kwijt, mensen waarvan inmiddels het mailadres is veranderd kunnen dat hier controleren, het zou natuurlijk heel vervelend zijn nieuws van ligfiets.net te moeten missen. Verder in het uitgebreide bericht de plannen en werk tot verbetering van de site.

De site is een paar keren niet te bereiken geweest en achter de schermen wordt nu hard gewerkt. Niet iedereen merkt misschien meteen verandering, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd. Het bed wordt eens flink opgeschudt.
Het bestuur heeft het inmiddels een belangrijk agendapunt gemaakt, en de secretaris verwijst in de voorgaande mail naar de notulen. Overigens, dat de site geheel op vrijwilligerskracht draait of draaide betekent niet dat er professioneel naar wordt gekeken. Enkele knappe koppen binnen de vereniging komen eerdaags bij elkaar en zetten daar dan een nieuwe structuur neer. Het zou tever gaan om ongerealiseerde doelen hier neer te zetten, maar vast staat dat er veel gaat veranderen en verbeteren.
Zodra er belangrijke verbeteringen zijn gerealiseerd zal uiteraard de redactie u graag op de hoogte brengen.
Wij danken u voor uw begrip en ook de mensen die gevraagd en ongevraagd de harde werkers achter ligfiets.net een compliment geven.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)