Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

LigfietsPlaza bijna 100% functioneel

Gepubliceerd op 18 juli 2005 00:00 (38 keer bekeken) 0Reacties

Na ruim een week na de crash is vrijwel alle functionaliteit van ligfiets.net is weer aanwezig. Er ontbreken nog een aantal kleine zaken, meer daarover in het uitgebreide bericht. Grote dank aan iedereen die heeft meegewerkt om e.e.a. zo snel mogelijk weer in de lucht te krijgen.

Het grootste probleem waar we nu me zitten is dat de zaken die rechtscreeks op ligfiets.net gezet zijn, dus niet via een formulier in de database, niet meer beschikbaar zijn. Dat geldt ook voor de data bedrijven en andere organisaties op de server gezet hebben. Dus bij deze het verzoek om die data zelf terug te zetten. Dat kan met de gebruikersnaam en wachtwoord die ook voor de crash werkten.

Verder loop de digest van de mailinglijst nog niet, als noodmaatregel hebben we iedereen die op digest stond op individuele berichten gezet.

En bij de wedstrijduitslagen werken de grafieken nog niet (Maar ik heb toch geen tijd gehad om de uitslagen er op te zetten)

We weten dat de kaartjes ook nog niet werken, dat is ongerelateerd aan de crash en wordt later opgelost.

Als je melding wilt maken van iets anders dat nog niet werkt, Toni bellen heeft weinig nut, hij is de komende avonden toch niet thuis. Achter het e-mail adres plazatechniek apenstaartje lijst punt ligfiets punt net zit een team van techneuten klaar om problemen op te lossen.

Redactie

Reacties (0)