Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Weer een nieuwe aanvulling fotoboek

Gepubliceerd op 01 mei 2005 00:00 (28 keer bekeken) 0Reacties

Ligfiets.net, Cycle Vision het blad Ligfiets&, allemaal succesvolle initiatieven die worden gedragen door vrijwilligers. Een andere vraag, zijn er kinderen die werkstukken hebben gemaakt over ligfietsen voor school? Op ligfiets.net zouden we die goed kunnen gebruiken. Stuur ze naar de redactie!

Om het succes nog verder uit te bouwen heeft de grootste werker achter ligfiets.net iets nieuws ontwikkeld. In het fotoalbum, zegt Toni, heb ik een verandering gemaakt. Wanneer je een beroep hebt, of als vrijwilliger iets wilt doen of een hobby en bepaalde talenten hebt kun je dit in het fotoboek aangeven. Wat zou dit zoal kunnen zijn?

    Bijvoorbeeld iemand die fotografeert en bereid is de fotos ter beschikking te stellen aan de nvhpv, dus het verenigingsblad, de organisatie van Cycle vision of Ligfiets.netOf iemand die goed is in het schrijven van teksten, persberichten of andere informatie samenvatten en logisch ordenen. Of iemand die een verslag van een bezoek van beurs of treffen maken kan. Het werken met computersHet meewerken aan evenementen

De meeste initiatieven van de vereniging zijn succesvol en dat willen we natuurlijk graag zo houden!
Een eerder bericht over toevoeging van kilometerstanden in het fotoboek.

Redactie

Reacties (0)