Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Programma Cycle Vision lezingen

Gepubliceerd op 12 mei 2005 00:00 (46 keer bekeken) 0Reacties

Programma van de lezingen, schema onder voorbehoud. Lees in het uitgebreide bericht meer. We hebben ook de succesvolste lezingen opnieuw gevraagd.

Voorlopig schema voor de lezingen: tijden onder voorbehoud. Op het evenement zelf is een schema

Zaterdag
11:30 TU delft de waterbike technology group komt vertellen over de wedstrijden en de boten, waarvan ze er een van bij zich zullen hebben.
12:30 Edvart Sloots Legt uit wat de verschillen tussen de ligfietsen zijn, maar ook wat er nodig is om er mee om vakantie te kunnen.
13:30 waterbike technology group dit keer de nadruk op de bouw en diverse materialen.
14:30 Thomas van Schaik komt met zijn fraaie velomobiel, die uiteraard te bewonderen is. Het hele bouwproces, maar ook de diverse materialen komen aan bod.

Zondag

12:00 Brechtje Daams, de deskundige op het gebied van ergonomie, doet ons wetenschappelijk uit de doeken, 'Waarom Ligfietsen Beter Is Voor Een Mens'. Ze schrijft: “Ik wil de ergonomische voordelen van een ligfiets kort behandelen (50 % van de tijd), en daarna ingaan op het effect van de ligfiets op bepaalde aandoeningen (ook 50 % van de tijd). Dat je er fysieke aandoeningen mee voorkómt, maar ook dat een ligfiets voor mensen met bepaalde fysieke aandoeningen een logische keuze is. “
Dus iemand die zich nog wil laten overtuigen voor de aanschaf moet zeker even komen luisteren.

13:00 Jan willem Overmars en Wiecher de Klein zijn in de U.S. met de ligfiets "coast to coast" geweest. Een fikse reis, waar veel over valt te vertellen!

14:00 Erik Wannee had in ligfiets& al verteld over zijn ingewikkeld gevormde vierkante buizen, nu komt hij het ook demonstreren en uitleggen hoe je ze maakt.

Wat Ligfiets& is? Haal op de verenigingsstand eens zo'n prachtig nummer op en lees wat je mist als je geen lid bent.

Redactie

Reacties (0)