Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

OBT (oliebollentocht)

Gepubliceerd op 31 december 2004 00:00 (123 keer bekeken) 0Reacties

Vele velomobielrijders gaan gewoon door met hun hobby in de winter. Lees in het uitgebreide verslag wat hun ervaringen zijn op een speciale tocht die deze week werd gehouden. (later binnengekomen fotos zullen worden toegevoegd in dit bericht)

een verslag van een niet-velomobielrijder was wel heel bijzonder. Het lijkt erop dat er af en toe speciaal voor deze tocht mensen fietsen krijgen uitgeleend. Ze lijken dan bijna te hopen dat alle slechte weersomstandigheden die de winter kan verzinnen krijgen. Toch kan dat gevolgen hebben, een team rijders vanuit de Veluwe heeft daarvan verslag gedaan. Op 4 januari voegde Theo van Goor nog een verklaring toe.Wie overigens meer wil lezen krijgt onderin nog wat links naar verslagen van velomobilisten.
Omroep Flevoland maakte deze reportage (die is bewerkt door iemand van de Gentse liggers) en ook in De Telegraaf schijnt iets te zien te zijn geweest.
Bijzonder dit jaar was de buitenlandse aandacht voor het evenement. Een Amerikaanse bezoeker en wat Belgische deelnemers zijn toch wel het vermelden waard! Verder is dit nieuwsbericht snel overgenomen door de zweedse site en zagen we al gauw een paar berichten op de ihpva mailinglijst als reactie op dit bericht. Veel later kwam dit verslag op de mailinglijst.
Verder vele fotos (later binnengekomen fotos en links zullen worden toegevoegd in dit bericht)

Tot besluit nog de verslagen van velomobielrijders,

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)