Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Reisverhalen

Gepubliceerd op 20 december 2004 00:00 (70 keer bekeken) 0Reacties

De vereniging "De Wereldfietser" heeft een boek uitgebracht met reisverhalen volgens de redactie van ligfiets& is het het lezen waard. Voor meer informatie over vakantiereizen drukt u op de link Lees het uitgebreide bericht.

In de afgelopen jaren heeft de redactie van ligfiets.net ook het een en ander geschreven over fietsvakanties.

In 2002 deze link over internetbronnen..
Een bericht in 2003 over http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=583" target="_blank">vakantietips legt links naar eerdere berichten over fietsorganisaties en fietsroutes. Later publiceerde fietsersbond ook een pagina over vakantie met de fiets.
In 2004 werd een lijst gepubliceerd met overnachtingsadressen, inmiddels is die ook http://www.fietsen.123.nl/overnachtingsadressen.htm" target="_blank">andere sites zoals fietsen.123 verschenen. Wat recenter is de link van september over reisverhalen hierin staan ook weer een heel aantal links. De nieuwsberichten op ligfiets.net worden dankbaar hergebruikt, het is dan ook niet verwonderlijk dat ook in 2003 een nieuwsbericht met vakantieverhalen verscheen.
Plannen kunnen uiteraard "geleend" worden van anderen. Op verschillende sites staan reizen van mensen die hierover iets schreven.
Uiteraard staat een uitgebreide serie links http://www.ligfiets.net/links/" target="_blank">op ligfiets.net onder het kopje reisverhalen.
Verder zijn er natuurlijk sites als vakantiefietser.be en de lijst met tips op ligfiets.net.

Redactie

Reacties (0)