Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Datum Cycle Vision en terrein vast

Gepubliceerd op 16 november 2004 00:00 (51 keer bekeken) 0Reacties

Het nieuwe terrein is rond! Dit jaar wordt Cycle Vision een groot fietsfeest. We vieren het feit dat de vereniging 20 jaar bestaat op Zandvoort op 11 en 12 juni met een zeer uitgebreid programma. Er wordt een behoorlijk aantal veranderingen doorgevoerd.

Op zaterdag zijn er alleen races met human powered vehicles. We hebben zoals altijd bij Cycle vision een prijzenschema met diverse promotieprijzen. Roeifietsen, handbikes en tandems zijn meer dan welkom.
De camping is om de hoek, en het circuit biedt vele mogelijkheden.
Op zondag is er op hetzelfde terrein een cyclosportieve met in ieder geval een tweetal andere ritten, een prestatietocht voor wielrenners, en een mountainbiketocht over het terrein van Circuitpark Zandvoort.
Het vormen van een volledig programma om alle hoeken en gaten is inmiddels in volle gang. Aan het comite is een aantal mensen toegevoegd om de nieuwe plannen te kunnen ontwikkelen.
Zoals bekend wordt Cycle Vision georganiseerd onder toezicht van de NVHPV. De leden krijgen in het blad Ligfiets& nog een uitgebreider overzicht van de plannen en overwegingen. Tijdens de jaarvergadering krijgen ze ook een presentatie. Voor de fabrikanten wordt een aparte presentatie gepland.

Redactie

Reacties (0)