Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Info Fietsvakantiebeurs

Gepubliceerd op 31 januari 2005 00:00 (48 keer bekeken) 0Reacties

U bent vandaag op de vakantiebeurs geweest en heeft interesse in een vakantie per ligfiets? De redactie helpt u verder, in het uitgebreide bericht een aantal artikelen over ligfietsvakanties, ervaringen en een uitleg hoe ligfiets.net precies werkt. Verder willen we van de gelegenheid gebruik maken om de vaste lezers van ligfiets.net attent te maken op een nieuwe vakantie fietsroute pagina. De enthousiaste toerfietser zal ook plezier hebben van de ontwikkelingen op deze site dat een weblog is van alles op fietsroutegebied. Leuk te zien met vele plaatjes. Als u op de link hieronder "Lees het uitgebreide bericht" klikt zult u nog meer leuke tips op internet lezen.

In de rubriek http://www.ligfiets.net/accessoires/" target="_blank">accessoires vindt u bagageoplossingen en de ervaringen daarmee.
Verder is er op ligfiets.net een http://www.ligfiets.net/vvv/" target="_blank">veelgestelde vragen lijst in die lijst is een aparte afdeling over http://www.ligfiets.net/vvv/index.php3?tak_id=75&sessie=&VARIABELEN_ID=550" target="_blank">vakanties te vinden
Als je eenmaal ligfietser bent geworden of meer informatie wenst kun je ook lid worden http://www.ligfiets.net/mailinglijst/" target="_blank">van de mailinglijst een groep ligfietsers met veel ervaring beantwoorden vele vragen.
Verder kan het leuk zijn lid te worden van een club of iets na te lezen over fietsen http://www.ligfiets.net/links/" target="_blank">op de pagina met links is heel veel materiaal verzameld. In de agenda staan al een heel aantal bijeenkomsten toerritten enzovoort. Mensen die van deze ontwikkelingen op de hoogte willen blijven kunnen dat op 2 manieren doen. Via Rss feed of met de Agenda
In een recent bericht kwam een leuk idee voor een trip naar CycleFeast in Engeland, via de veerboot IJmuiden Newcastle.
De redactie van ligfiets.net wenst u vele plezierige kilometers toe op de ligfiets!

Traditiegetrouw besluit de redactie met een link naar een eerder bericht over vakantiereizen (noot: de redactie houdt rekening met het feit dat mensen per ongeluk of misschien wel gelukkig op ligfiets.net komen en de berichten voor het eerst zien, de links naar oude berichten over een vergelijkbaar onderwerp zijn dan wat wellicht wat moeilijk te vinden. Deze links worden dus als service naar de lezer meteen gepubliceerd.)

Redactie

Reacties (0)