Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Bericht uit Engeland

Gepubliceerd op 28 juli 2004 00:00 (44 keer bekeken) 0Reacties

De Eco-trip is inmiddels weer een dag verder.

Northumbria blijkt een heel leuk gebied te zijn om in te fietsen. Veel rustige wegen en niet te hoge heuvels. Ze zijn net hoog genoeg om een uitzicht te verschaffen om je heen.
Het is heel schaars bevolkt, en ook de mobiele telefoon is af en toe zonder bereik. Mensen komen in Wooler (de plaats waar wij nu zijn) en zijn heel blij dat daar hun geliefde electronica weer werkt. In het algemeen is Northumbria, net als heel Engeland druk bezig met de verbetering van paden. Vooral Sustrans is daar zeer actief in. De eco-trip is nog steeds zeer goed georganiseerd. Er zijn rondleidingen in bezoekerscentra, maar het is zeker een aanbeveling de route die we rijden na afloop in het hoofd te houden voor een komende vakantie. Het is namelijk zeer leuk uitgezet, en voor een week vakantie kun je er een mooie rit van maken.

Dinsdagavond werd er weer uitgebreid voor ons gekookt in een youth hostel, wel zelf een driegangendiner. Ken de drijvende kracht van dit evenement heeft alles onder controle. De mensen worden keurig ingedeeld in de vierpersoons kamers. Helaas moesten de vrouwen en mannen apart slapen, ook als je al bent getrouwd. Een beetje ouderwets. Maar Ken had overal een oplossing voor......
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)