Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Een bericht van de fietsers in Engeland

Gepubliceerd op 27 juli 2004 00:00 (42 keer bekeken) 0Reacties

In het uitgebreide bericht weer iets uit Engeland.

De deelnemers van de Eco Trip hebben gisteren weer een mooie dag gehad. Prachtig weer. In de avond een spaghetti Bolognese. Tijdens de maaltijd was Robert al bezig met het uploaden van zijn site. Daarin zitten ook de hoogteprofielen uit zijn gps. De hoogten vallen op zich nog wel mee, maar het liedje “running up that hill” was soms wel erg letterlijk. Sommigen moesten afstappen om boven te komen. Er zijn dan ook hellingen tot 20 procent beklommen. Na deze vakantie zullen we ook nog wel iets gaan lezen over bergversnellingen.

We hebben vandaag het eerste ongelukje gehad. Tiemen Harte is in een ford ('voorde': doorwaadbare plaats in riviertje) onderuit gegaan. Hij kwam op zijn billen terecht. De schade was alleen zijn trots en verder een vieze broek, dus alles is nog steeds o.k.
We hebben ook de midgets gevonden, of beter gezegd, zij hebben ons gevonden. De midge is een van de best bewaarde geheimen van Engeland, het is een klein en irritant bijtend insectje. Alleen de vrouwtjes bijten, maar dat zie je niet bij zo’n klein beestje. Of we ook morgen een update kunnen geven is onzeker. Tot nu toe zien we af en toe een (gratis!) internettoegang.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)