Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Ligfietslijst wordt forum

Gepubliceerd op 02 juli 2004 00:00 (653 keer bekeken) 0Reacties

De ligfiets-mailinglijst die jarenlang bij Yahoo gedraaid heeft, gaat verhuizen naar de ligfiets.net server. In het weekend 3 en 4 juli staat de verhuisaktie in de planning en vanaf 5 juli zal de ligfiets-mailinglijst draaien vanaf http://lijst.ligfiets.net/forum

De ligfiets-mailinglijst is met ruim zeven honderd leden een zeer actieve groep ligfietsers die zich bezig houdt met alles dat op de een of andere manier met ligfietsen te maken heeft. De lijst neemt afscheid van Yahoo en gaat gebruik maken van de faciliteiten van de server van de NVHPV: ligfiets.net.

Op Yahoo heeft het ledental van de lijst zich in vijf jaar tijd ontwikkeld van rond de 300 in het begin tot circa 700 nu. In de tussentijd is ook het aantal mailtjes per maand van rond de 500 verdubbeld naar circa 1000 per maand. Op zich werd dat prima afgehandeld bij Yahoo. Het prijskaartje dat daaraan zat was echter dat er meer en meer reclame meegestuurd werd, of dat reclame tussen de berichten door op de homepage kwamen te staan. Bovendien
werden de beheersmogelijkheden steeds beperkter en zijn er meer en meer mensen bij wie alle Yahoo berichten geweigerd worden. Daarom werd het tijd om naar nieuwe mogelijkheden te zoeken.

De samenwerking die er altijd al is geweest tussen ligfiets.net en de mailinglijst heeft de oplossing gegeven in de vorm van het nieuw gestarte 'forum'. We hopen en verwachten dat deze samenwerking de lijst ook de komende jaren een gezond bestaan zal opleveren.

Voor vragen over de nieuwe lijst kun je terecht bij de lijstbeheerders: Kees van Malssen, Theo Mol, Wim Ganseij en Wouter Staljanssens.

Redactie

Reacties (0)