Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Groeiend aantal bezoekers voor ligfiets.net

Gepubliceerd op 01 juli 2004 00:00 (35 keer bekeken) 0Reacties

Het leek Erik Wannee in deze mail leuk om precies halverwege van het jaar even te kijken naar de bezoekersstatistiek. Verder in het uitgebreide bericht aangekondigde werkzaamheden aan de yahoogroup mailinglijst ligfiets.

De meeste andere pagina's in de lijst van Nedstat over fietsen zijn forums. De site ligfiets.net heeft een ander doel, zij verstrekt tot dit weekeinde alleen informatie. Toch is de site nu al op aantal pageviews van 2002 en zal volgens de mail van Erik bij extrapolatie zeker het aantal van 1 miljoen worden overschreden. Een leuke toevoeging is trouwens deze nieuwe statistiek die loopt sinds de nieuwe server in gebruik is.

Reden genoeg dus om tevreden te zijn, echter uit mailtjes op de ligfietslijst lijken de goede resultaten geen reden te zijn om achterover te gaan zitten. Met als aftrap de mail van de "grote webmaster" is een reactie van de bouwer van de site gekomen.
Uiteraard doen we met het kort aan de orde stellen de vele mensen die meewerken te kort, maar de hoofdlijnen zijn aangegeven.
Verder is in dit bericht van de beheerders van de ligfiets mailinglijst aangegeven dat er dit weekeinde werkzaamheden gaan gebeuren. Als er dan met de statistieken van ligfiets.net hetzelfde gebeurt in aantallen dan de andere sites op de eerdergenoemde link van nedstat....

Zoals gebruikelijk komt op ieder verhaal op ligfiets.net een vervolg/herhaling/einduitslag, dus ook hier houden wij u op de hoogte.
Lees hier een oud bericht over recordaantal lezers bericht.

Redactie

Reacties (0)