Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

De Ligfiets - Gent

| Dealer | Verhuurder |

Al sinds 1996 de allereerste Ligfiets speciaalzaak in België .... met dus ruim 25 jaar ervaring !

Website:
http://www.ligfiets.be
E-mail:
Adres:
Lange Violettestraat 49
9000 Gent
België
Telefoon:
+32 (0)9 2250777
Dealerschappen:
Challenge - ELAN Recumbents BV
Rainbow Ligfietsen
HP Velotechnik
Hase spezialrader
KMX Karts

Openings tijden :

Maandag    op afspraak
Dinsdag    op afspraak
Woensdag   op afspraak
Donderdag   14:00 - 20:00
Vrijdag    14:00 - 20:00
Zaterdag   10:00 - 17:00
Zondag    op afspraak

De Ligfiets' begon op 1 januari 1996 als allereerste ligfietsspeciaalzaak in België. Op 1 mei 1999 verhuisden we naar een groot winkelpand op de hoek van de eerste fietsroute in Gent. Hier kunnen klanten in alle rust proefrijden. De winkel, met 15 meter etalage, is een opvallend item in de straat.

Ons ligfietsaanbod heeft intussen de 30 modellen ruimschoots overschreden, en naast ligfietsen vind je er ook vouwfietsen, fietskarren en accessoires. Het verhuuraanbod omvat 25 ligfietsen, van stadse tot sportieve modellen. Groepen zijn dus van harte welkom.

Op 10 februari 2001 openden wij onze tweede vestiging, gelegen in hartje Antwerpen. Een ruime winkel, waar zowel gewone lig- en vouwfietsen als futuristische concepten aan bod kunnen komen. Ook deze winkel ligt vlakbij een fietsroute.

Er bestaan erg veel modellen. Iedereen vindt zeker een ligfiets die voor hem/haar ideaal is, maar kan alleen op zichzelf afgaan om de keuze te maken. Proefrijden, de verschillende modellen testen, is dus de boodschap.

Bij 'De Ligfiets' ben je alvast aan het goede adres. Onze jarenlange ervaring, zowel in eigen gebruik als de feed-back die we van onze klanten krijgen, maakt dat we iedereen optimaal kunnen helpen.

Bovendien hebben we een erg ruim aanbod dat je kunt uitproberen. Nadat je een ligfiets een dag gehuurd hebt, weet je zeker of het model je 'ligt'.