Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Hoekse Liggers

De Hoekse Liggers is de eerste & enige Ligfiets Groep van de Hoekse Waard. Een aantal enthousiaste liggers in de Hoekse Waard organiseert gezamenlijk toertochten binnen en buiten de Hoekse Waard (Brabantse Biesbosch, West-Brabant of Zuid Holland bijvoorbeeld richting Gouda etc.).


Communicatie kan via onze eigen Blog: http://www.hoekseliggers.blogspot.nl mailen kan ook naar HoekseLiggers@gmail.com Iedereen is vrij om ideeën en/of routes aan te leveren en is er geen verplichting tot deelname. Tevens is er geen lidmaatschap vereist en betaald u geen contributie! Indien u mee wilt liggen stuur dan even een mailtje zodat we met het vertrek eventueel kunnen wachten tot dat iedereen aanwezig is. Wij rijden iedere derde zondag van de maand waarop bij uitzondering door verhindering of slechte weersomstandigheden etc. kan worden afgeweken. Tevens proberen we zoveel mogelijk wisselende opstapplaatsen te creëren en wordt er om de beurt door een Hoekse Liggers lid de route voorbereid.
De kruissnelheid (geen gemiddelde!) bedraagt ongeveer 25 km. p/u, deze snelheid is adaptief. M.a.w. de langzaamste bepaald de maximale snelheid, ons motto is dan ook samen uit samen thuis! De bedoeling is dus om te toeren in een fraaie omgeving waarbij ook een bezoek aan bezienswaardigheden tot de mogelijkheden behoort.

Als U dus nog meer ligfietsplezier wilt hebben contact ons via de boven vernoemde mogelijkheden. Graag tot ziens op de ligfiets.